Elektra

Voor nieuwe of aanpassing van uw bestaande elektrische installatie kunt u bij ons terecht. Van kleine tot grote installaties, een nieuwe groepenkast of uitbreiding van de stroomvoorziening naar bijvoorbeeld uw schuur of garage, wij regelen het voor u. Ook voor storingen kunt u een beroep op ons doen.

Domotica

Naast elektrische installaties bieden wij ook domotica oplossingen. Domotica betekent het draadloos automatiseren van verschillende elektrische apparaten. De verlichting, deuren en hekken, de verwarming, alarminstallatie zijn allemaal automatisch te regelen via een afstandbediening, de smartphone of de tablet. De comfortinstallateur kan dit allemaal voor u regelen. Uiteraard volledig op maat en zuinig in verbruik. Eventueel samen met verwarming- en sanitairaanpassingen bieden wij als comfortinstallateur een totaaloplossing voor meer comfort en veiligheid in huis. Kijk ook op de pagina Uw ComfortInstallateur.

(Agro) elektra inspectie

Jansen Kootwijkerbroek inspecteert de brandveiligheid van uw elektrische installaties.

De Elektra Brandveiligheid Check wordt met zorg en precisie uitgevoerd door de gecertificeerde inspecteur van Jansen Kootwijkerbroek. Tijdens de inspectie van de elektrische installatie wordt er vooral gekeken naar de onderdelen waarvan bekend is dat deze een groot risico kunnen vormen ten aanzien van brandveiligheid of elektrocutie. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise verzekeren u van de juiste inspectie.
Jansen Kootwijkerbroek zorgt ervoor dat u een duidelijk rapport ontvangt waarin alle aanbevelingen staan die leiden tot een verbetering van het functioneren van uw elektrische installatie. Door onze inspectie van uw elektrische installaties voldoet u aan de polisvoorwaarden van de brandverzekering van diverse verzekeraars.

Nadat de inspectie door ons is uitgevoerd ontvangt u een rapport, hierin staan al onze bevindingen en/of verbeterpunten. U krijgt hierdoor inzicht in de staat van onderhoud van uw installatie.elektrische installatie elektra inspectie