Geberit AquaClean douchewc

Steeds meer mensen kiezen voor een zachte reiniging met water als favoriete reinigingsmethode.

Geberit AquaClean douchewc’s bieden een inspiratie voor deze verschuiving in badkamercultuur. Hygiëne, comfort, ontwerp en duurzaamheid: dit alles gecombineerd met de bekende kwaliteitsnormen van Geberit om innovatieve oplossingen te vormen.

Hoe het reinigen met water werkt

Een warmwaterstraal reinigt het onderlichaam met een aangenaam en zacht gevoel. Daarom biedt Geberit AquaClean een aantrekkelijk alternatief voor het klassieke bidet en geeft een geheel nieuw gevoel van frisheid en hygiëne – en alles met één druk op de knop.

Het juiste model voor elke behoefte

Geberit AquaClean biedt het juiste model om aan elke behoefte en vrijwel elke leefomgeving van de klant te voldoen – van compacte toiletzittingen tot complete geïntegreerde toiletsystemen.

Complete toiletsystemen
De Geberit AquaClean Mera, Geberit AquaClean Tuma en Geberit AquaClean Sela complete toiletsystemen zijn de perfecte keuze als het gaat om nieuwbouw of renovatieprojecten.
Toiletzittingen
De Geberit AquaClean Tuma en Geberit AquaClean 4000 toiletzittingen kunnen met gemak op uw bestaande toilet worden gemonteerd.
Comfortfuncties
Naast de aangename douchestraal zijn er extra comfortfuncties beschikbaar, afhankelijk van het model dat u kiest.
Altijd de perfecte Geberit oplossing
Geberit AquaClean modellen kunnen worden gecombineerd met Geberit inbouwreservoirs: Geberit Monolith, Geberit Monolith Plus en Geberit bedieningsplaten.