Hoe voorkomen we vallen bij ouderen?

Vallen is niet per se iets dat hoort bij het ouder worden. Toch gebeurt het nog vaak, te vaak en met mogelijk vervelende gevolgen. Als een oudere valt, kan dat verschillende oorzaken hebben. Het zicht is niet meer zo goed, de huiskamer staat te vol, een minder goede conditie. Onderstaande video geeft u een beeld wat er kan gebeuren.

Uw eigen huis in uw eigen omgeving is u heel wat waard. Hier wilt u zo lang mogelijk van blijven genieten!

Installatiebedrijf Jansen kan dat voor u realiseren!

Wij staan in het Register Comfortinstallateurs voor specialisten in meer comfort en veiligheid in huis! Het Register Comfortinstallateurs is een initiatief van de branchevereniging UNETO-VNI en installateurs die zich richten op de markt van woningaanpassingen. Wij willen het graag voor iedereen, maar vooral voor ouderen en bewoners met beperkingen, mogelijk maken om langer zelfstandig thuis te blijven wonen met meer comfort en veiligheid.

Wij adviseren u graag over mogelijke aanpassingen op het gebied van sanitair, elektra, verwarming en andere huishoudelijke gebieden. Wij bieden comfortoplossingen die er ook nog mooi uitzien! Bijvoorbeeld extra steunen in de badkamer, een douchezitje of een extra toilet. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om apparaten draadloos of op afstand te bedienen. Verlichting, deuren, hekken maar ook de verwarming.

Wilt u hierover meer informatie? Bel 0342-441239 of kom bij ons in de winkel!