Solar Cleaner (zonnepanelen reiniger)

Het onderhoud van zonnepanelen is een jaarlijks terugkerende schoonmaakklus. Het advies is om dit in het voor- en najaar te doen. Qing- Chemicals heeft hiervoor een prachtig product ontwikkeld: Solar Cleaner. De unieke samenstelling van het product rekent af met alle soorten vervuiling.

RENDEMENT

Vergelijk zonnepanelen eens met een auto. Na een fikse regenbui is je auto echt niet schoon. Over de gehele auto zal je vet-, vuil- en zandaanslag vinden en hardnekkige vogelpoep. Het rendement van zonnepanelen neemt af naar mate ze meer vervuild raken (tot wel 30%)

Verbruik Solar cleaner
ca. 1 liter per 10 m2

Solar cleaner is verkrijgbaar bij ons in de winkel voor maar €7,77 excl. btw per liter.

GEBRUIKSAANWIJZING

Sproei Solar Cleaner met een lagedrukpomp op de zonnepanelen en laat het product inwerken (eventueel behandelen met zachte borstel of bezem). De moleculaire structuur van het vuil wordt afgebroken en losgeweekt. Een groot voordeel is dat het product niet met water nagespoeld hoeft te worden, het oppervlak droogt streeploos op. Niet gebruiken in de volle zon. De meest geschikte periode is in het voor- en najaar. Voor een optimaal resultaat 2 maal per jaar reinigen. 

zonnepanelen schoonmaakklus Solar cleaner