Airco

Het klimaat is aan het veranderen. U heeft het zelf vast al ontdekt; de zomers worden steeds warmer. Ieder jaar krijgen we wel te maken met een hittegolf. Aangenaam comfort in huis is belangrijk voor uw woongenot. Dat geldt niet alleen voor behaaglijke warmte. Maar ook voor koelte in de zomermaanden en een gezonde ventilatie. Steeds meer mensen laten daarom een airco installeren.

Hoe werkt een airco? Airconditioning is het behandelen van de lucht waarin we werken of wonen. De lucht kan op verschillende manieren behandeld worden, zoals bijvoorbeeld ventileren, filteren, koelen, verwarmen, bevochtigen en ontvochtigen. In de meeste gevallen wordt airconditioning toegepast om de temperatuur en het zuurstofgehalte in onze omgeving te verbeteren met als doel een comfortabeler werk- of leefklimaat te creëren.

 Installatiebedrijf Jansen Kootwijkerbroek plaatst en onderhoudt airco’s.

Wij zijn een gecertificeerd F-gassen bedrijf.

Wist u dat een goed binnenklimaat de arbeidsproductiviteit ten goede komt? Zo verdient een airco zichzelf terug. Al met al een meer dan verantwoorde investering.


Vanaf januari 2021 kunt u bij Jansen Kootwijkerbroek kiezen voor een onderhoudscontract voor uw airco.

Het onderhoudscontract voor uw airco houdt in dat uw airco één keer in de twaalf maanden een onderhoudsbeurt krijgt. U wordt aan de onderhoudsbeurt van uw airco herinnerd. Dat is toch ideaal!? Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op!
airco
airco