Uw Comfortinstallateur

Uw eigen huis in uw eigen omgeving is u heel wat waard. Hier wilt u zo lang mogelijk van blijven genieten. Installatiebedrijf Jansen Kootwijkerbroek kan dat voor u realiseren. Wij adviseren u graag over mogelijke aanpassingen op het gebied van sanitair, elektra, verwarming en andere huishoudelijke gebieden. Wij bieden comfortoplossingen aan die er ook nog mooi uitzien! Bijvoorbeeld extra steunen in de badkamer, een douchezitje of een extra toilet. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om apparaten draadloos of op afstand te bedienen. Verlichting, deuren, hekken maar ook de verwarming.

Wij staan in het Register Comfortinstallateurs voor specialisten in meer comfort en veiligheid in huis! Het Register Comfortinstallateurs is een initiatief van de branchevereniging Techniek Nederland en installateurs die zich richten op de markt van woningaanpassingen. Wij willen het graag voor iedereen, maar vooral voor ouderen en bewoners met beperkingen, mogelijk maken om langer zelfstandig thuis te blijven wonen met meer comfort en veiligheid.

Is uw huis toe aan een opknapbeurt? Door levensloopbestendig te renoveren kunt u nu al genieten van meer comfort en veiligheid in uw woning.  Neem gerust contact op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.

Download hier de Comfortfolder (pdf) Maak uw eigen huis toekomstbestendig >>

veilig thuis wonen ouderen

veilig thuis wonen ouderen