Corona

Corona virus maatregelen.

Wij doen er alles aan om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Tegelijkertijd zorgen we er samen voor dat onze dienstverlening veilig kan blijven plaatsvinden. De gezondheid van onze klanten, onze medewerkers en hun naasten staat altijd voorop.

Alle leden van Techniek Nederland zijn geïnformeerd en geïnstrueerd over de vereiste hygiënische maatregelen. Wanneer installateurs hun klanten bezoeken om werkzaamheden te verrichten, houden zij zich daarbij aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Installateurs betreden geen huizen van bewoners van wie bekend is dat zij het coronavirus hebben of in quarantaine zijn wegens het coronavirus. In zo’n geval maakt de installateur een nieuwe afspraak zodra er geen gezondheidsklachten meer zijn.

Wanneer een installateur twijfel heeft over de gezondheidstoestand van de klant (koorts, hoesten en/of kortademigheid), zal hij of zij het huis niet betreden.

Werkt de cv-ketel (of een ander toestel) niet meer bij een klant die het coronavirus heeft opgelopen, dan zoekt de installateur een oplossing voor de situatie. De installateur zal in dat geval uitsluitend na overleg met de bevoegde instanties en met beschermende maatregelen de woning betreden.

Uiteraard gelden ook voor installateurs de algemene instructies voor persoonlijke hygiëne:

  • was regelmatig je handen en droog je handen af met papieren handdoekjes,
  • maak regelmatig je tablet en telefoon schoon,
  • als je moet niezen of hoesten, doe dit in je elleboog,
  • neem papieren zakdoekjes mee en gooi deze na één keer gebruik weg,
  • schud geen handen en houd minimaal 1,5 meter afstand van de klant.

Onze winkel is dan ook gewoon geopend.

Wij volgen alle richtlijnen en voorschriften over hygiene van het RIVM. Wij adviseren u om zo veel mogelijk contactloos te betalen.

Het resultaat is een frisse stal met gezonde en vitale dieren.

Steeds meer melkveehouders, pluimveebedrijven, varkensfokkers en paardenhouders in binnen- en buitenland ontdekken de voordelen van ioniserende verlichting. FreshlightAgri verbetert op duurzame wijze het leefklimaat in de pluimveesector.

Betere luchtkwaliteit pluimvee

Het product maakt al langer deel uit van de range van ioniserende verlichting van Freshlight B.V. Het zuiveren van ammoniak, stof, stank en pathogenen is een techniek waar het bedrijf zich in onderscheidt en uniek in is. Het resultaat is een beter luchtklimaat voor het pluimvee, maar ook voor de boer. De lamp levert 180 tot 204 lumen per Watt. “Het is dus ook nog een extra energiezuinig lamp”. Wilt u ook deze lampen in uw stal? Jansen Kootwijkerbroek helpt u graag!

ioniserende verlichting luchtklimaat pluimvee

Een kijkje op de klus.

Vorige week werd er een mega buffertank geleverd op de klus! Z’n grote hebben wij niet vaak. Het was een uitdaging maar daar houden wij wel van:).

buffertank expansievat leidingen

Deze week hebben de monteurs heel hard gewerkt. De buffertank is op de juiste plek gezet en is geïsoleerd. Het expansievat is ook geplaatst. De leidingen zijn ondertussen ook gemonteerd.