Elektra

Voor nieuwe of aanpassing van uw bestaande elektrische installatie kunt u bij ons terecht. Van kleine tot grote installaties, een nieuwe groepenkast of uitbreiding van de stroomvoorziening naar bijvoorbeeld uw schuur of garage, wij regelen het voor u. Ook voor storingen kunt u een beroep op ons doen.

Domotica

Naast elektrische installaties bieden wij ook domotica oplossingen. Domotica betekent het draadloos automatiseren van verschillende elektrische apparaten. De verlichting, deuren en hekken, de verwarming, alarminstallatie zijn allemaal automatisch te regelen via een afstandbediening, de smartphone of de tablet. De comfortinstallateur kan dit allemaal voor u regelen. Uiteraard volledig op maat en zuinig in verbruik. Eventueel samen met verwarming- en sanitairaanpassingen bieden wij als comfortinstallateur een totaaloplossing voor meer comfort en veiligheid in huis. Kijk ook op de pagina Uw ComfortInstallateur.

(Agro) elektra inspectie

Op dit moment voeren wij geen elektra inspecties uit. Nadat de inspectie is uitgevoerd ontvangt u een rapport, hierin staan alle bevindingen en/of verbeterpunten in. Wij kunnen u wel helpen om de verbeterpunten op te knappen. Achter de schermen zijn wij druk bezig om alles op de rit te krijgen voor Jansen Inspectie.

Voor inspecties wijst Jansen Kootwijkerbroek u door naar Jansen Inspectie.

https://www.janseninspectie.nl/